Membri ai unei reţele de hoţi de maşini, duşi la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii bucureşteni vor audia, astăzi, patru bărbaţi acuzaţi că au furat un autoturism BMW şi au încercat să îi vândă proprietarului sculele pe care acesta le avea în portbagajul maşinii. Locuinţele lor au fost percheziţionate ieri.


Patru bucureşteni suspectaţi că au furat un autoturism marca BMW vor fi audiaţi, astăzi, la Serviciul Furturi Auto, în urma unor percheziţii la locuinţele acestora din Sectorul 5 al Capitalei, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat că cei patru vor fi duşi la audieri la Serviciul Furturi Auto, în cazul lor fiind pusă în mişcare acţiunea penală, pentru furt calificat.

Cei patru sunt suspectaţi că au furat o maşină, după ce proprietarul a lăsat cheia în autoturism. Ulterior, aceştia au vândut maşina şi l-au contactat pe proprietar pentru a-i vinde sculele pe care acesta le avea în portbagaj. În urma percheziţiilor, la locuinţele celor patru au fost găsite autoturisme şi alte bunuri despre care se crede că ar fi fost furate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite