Megaconcertele primăriilor, cu vedete „prăfuite”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Crăciun, Sorin Oprescu le aduce bucureştenilor artişti care nu au mai cântat de zece ani. Dana Bartzer sau Dan Craimerman se află printre soliştii aleşi de municipalitate, ei fiind cunoscuţi dinainte de emisiunea “Feriţi-vă de măgăruş”.

Primarul general Sorin Oprescu a ales pentru acest Crăciun să aducă pe scenele amplasate în Bucureşti mulţi artişti care nu au mai cântat din vremea emisiunii “Feriţi-vă de măgăruş”.

Chiar dacă programul se îmbunătăţeşte spre seară, în cursul zilei, începând cu ora 11.00, când se dă startul concertelor din Parcul Unirii şi Parcul Tineretului, bucureştenii care aleg să vină la evenimentele organizate de municipalitate pot asculta concertele trupei de copii DoReMi, recitaluri ale unor solişti consacraţi precum Artanu, Dana Bartzer, Oana Sârbu, Silvia Dumitrescu sau Dan
Craimerman.

Mai multe informaţii despre programul evenimentelor organizate de Primăria Capitalei se pot găsi pe site-ul www.pmb.ro. Spre seară vor susţine concerte şi nume actuale ale scenei din România, precum Andra, Narcisa Suciu sau Direcţia 5. Concertele acestora vor începe în fiecare zi după ora 19.00, până pe 28 decembrie.

Cine a crezut că nu mai există trupa Abracadabra s-a înşelat! Trupa a dat mai multe spectacole în parcurile Unirii şi Tineretului, iar bucureştenii care nu au prins spectacolul mai au o şansă marţi, de la ora 11.00, în Parcul Unirii.

Nana şi No Mercy în sectorul 1

Primarul Andrei Chiliman nu a urmat exemplul edilului-şef şi a apelat la nume sonore de pe scena mondială, artişti care erau în vogă prin anii 1990.

Nana şi No Mercy vor concerta mâine în Parcul Kiseleff, începând cu ora 19.00. Cele două recitaluri se vor desfăşura în cadrul proiectului „Magia Crăciunului“. În parcurile Kiseleff şi Bazilescu vor mai concerta Şuie Paparude, Dj Project, Akcent şi Andra.

Concert gratuit, lume multă

“Dana Bartzer şi Dan Craimerman nu am mai auzit să fi făcut vreun concert în ultimii zece ani, probabil vor cânta evergreenuri. Acum ei fac mai mult reclame şi sunt voci la televizor”, spune Oana Georgescu, organizator de concerte, precum şi de lansări ale artiştilor.

Ea a adăugat că “trebuia făcut un sondaj înainte, pentru a şti ce artişti prind la public, dar nu cred că s-a ţinut cont pentru că sunt concerte gratuite şi lumea oricum se adună”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite