Medicul Șerban Brădișteanu:„De ziua lui, Cornel Dinu este ținut în perfuzii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta glorie dinamovistă împlinește astăzi vârsta de 63 de ani, însă își va petrece ziua de naștere pe un pat din Spitalul de Urgență Floreasca unde medicii așteaptă ca starea lui să permită efectuarea unei noi intervenții chirurgicale.

CITEȘTE ȘI: Mesaj special de la fotbaliştii lui Dinamo pentru Cornel Dinu!

Șeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Şerban Brădişteanu a declarat, astăzi, că starea lui Cornel Dinu este stabilă, acesta este conștient și este ținut în perfuzii.

„Pacientul este bine și urmărim evoluția stării sale de sănătate pentru că va fi supus unei operații. Deocamdată nu știm când se va efectua intervenția chirurgicală și nici cât va mai rămâne internat în spital“, a declarat medicul Brădișteanu.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a suferit, luna trecută, un infarct miocardic acut, și a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian.

Ulterior, medicii precizau că lui Dinu i-ar putea face mai multe by-pass-uri, în funcţie de evoluţia pacientului.

Poreclit „procurorul“, Cornel Dinu s-a născut pe 2 august 2948, la Târgoviște. Fostul jucător și antrenor de fotbal care ocupă în prezent funcţii administrative în cadrul clubului Dinamo Bucureşti are un palmares bogat printre care 75 de selecţii la naţională, de trei ori cel mai bun fotbalist român al anului(1970, 1972 şi 1974), campion naţional de 6 ori; de 2 ori câştigător al Cupei României(toate cu Dinamo).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite