Bucureşti: Mecanicul agresiv de la metrou, susţinut de colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conductorul de metrou care i-a jignit pe pasageri miercuri seară, în metroul 1008, de pe linia Pipera-Berceni, se numeşte Anghel Ţârdel şi are aproximativ 40 de ani.

 Colegii mecanicului au numai cuvinte de laudă la adresa lui. „Eu nu l-am auzit jignind pe cineva vreodată. Nu înţeleg ce s-a întâmplat. E un băiat extraordinar. Este mecanic de aproximativ un an. Înainte a fost doar ajutor de mecanic“, ne-a spus unul dintre colegii bărbatului, care se afla ieri în Piaţa Unirii.

BUCUREŞTI: „Stimaţi călători, v-aţi tâmpit cu toţii?“

În afară de colegi, şi mulţi dintre cei care circulă zilnic cu metroul îi iau apărarea conductorului. „Sigur că mecanicul nu trebuia să procedeze astfel. În primul rând este vina călătorului, că a forţat uşile. Unii călători sunt de-a dreptul nesimţiţi!“, a spus Aura Vasile, care foloseşte zilnic metroul pentru a ajunge la serviciu.

Mecanicul şi-a ieşit din minţi întrucât un călător a forţat uşile în staţia de metroul Aviatorilor. „Las-o în morţii mă-sii de uşă!“, a ţipat bărbatul în microfon. La staţia Victoriei, conductorul a răbufnit din nou. „Stimaţi călători, de ce nu lăsaţi uşile să se închidă? V-aţi tâmpit cu toţii, ce aveţi?!“, a spus furios conductorul.

„Nu e normal să fie forţate uşile“
Directorul general al Metrorex, Gheorghe Udrişte, a declarat ieri că urmează să stabilească ce sancţiuni va primi angajatul, după ce va afla împrejurările producerii incidentului. „Mecanicul nu trebuia să se adreseze astfel. Nu este normal nici ca uşile să fie forţate. În condiţiile în care avem 700.000 de călători pe zi, dacă 100 dintre ei ar forţa uşile s-ar da peste cap circulaţia metroului“, a explicat Udrişte.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite