Maşina interlopului Amet Metin a fost vandalizată azi-noapte. Posesorul îi bănuieşte pe membrii Clanului Sportivilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi-noapte, în jurul orei 3.00, autoturismul interlopului din sectorul 4, Amet Metin, a fost vandalizată. Atacatorii i-au spart parbrizul, geamul din dreptul şoferului şi i-au distrus capota de la maşina sa marca Audi. El îi bănuieşte pe membrii Clanului Sportivilor de această acţiune.Membrii clanului Metin s-au răfuit cu Sportivii în urmă cu câteva săptămâni. În urma incidentului, patru interlopi au fost arestaţi preventiv.

În jurul orei 3.00 mai multe persoane au spart parbrizul maşinii de lux a interlopului. „Mi-am dat seama că a pornit sistemul de alarmă. Sunt nişte drogaţi care fac numai probleme în tot cartierul.

Am făcut reclamaţie la Poliţie să se ia măsuri. Eu am maşina asigurată. Conflictul este de mai bine de un an din cauza unor nepoţi de-ai mei. Eu nu am treabă să vorbesc cu atacatorii. Dacă voi fi atacat când sunt în maşină voi riposta până la moarte.

Nu este nicio reglare de conturi: nu poate să fie pentru că noi vindem pepeni. De cinci ani de zile îmi văd de treaba mea, nu mai fac ilegalităţi“, a declarat Amet Metin pentru Realitatea TV.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite