Marea schismă de la Liceul „Jean Monnet”: elevii profesorului acuzat de viol nu vorbesc de frica directoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Vişan, profesorul de sport acuzat că şi-a violat o elevă într-o excursie la Predeal a adunat aproape 5.000 de susţinători pe Facebook. După ce ieri judecătorii au decis să-l aresteze pentru 29 de zile, o mare parte dntre elevii lui s-au încurajat pe platforma de socializare să calce peste interdicţia dată de directoarea prestigiosului liceu, şi să meargă să dea declaraţii care l-ar putea scăpa pe dascăl de puşcărie.

Roxana Neagu: „Chiar îmi pare nespus de rău că nu am fost. Aş fi vrut să scot la suprafaţă adevărul din această situaţie penibilă. Am vorbit cu elevii care au fost în acea excurisie, dar nici gând de declaraţii! Sunt foarte speriaţi după avertismentul dat de directoare. În cocluzie nu vor să aibă nota scăzută la purtare şi o uriaşă ură din partea directoarei şi celorlalţi profesori"

„Ne adresăm acum colegilor din Jean Monnet.E de înţeles tristeţea, revolta, furia voastră la aflarea veştii că proful nostru a fost arestat. E cazul să spunem lucrurilor pe nume.Deţineţi singura armă cu care putem lupta împotriva acestei nedreptăţi. Aceasta este ADEVăRUL. În zadar îl spuneţi de două săptămâni pe holurile liceului.Nu îl ajută pe proful nostru.Înfrângeţi-vă teama! Mergeţi şi spuneţi adevărul la poliţie, cât încă nu va fi prea tarziu!Nu e o glumă, nu e o joacă. Proful va merge la închisoare dacă voi nu vorbiţi!Vă va fi greu să aveţi pe conştiinţă această nedreptate! Alături de VDO!"

„Sabrina este doar o mincinoasă! Credeti-mă! Am vazut-o acum două zile pe acea Oana. Făcea pe victima alături de prietena ei cea mai bună – Sabrina- şi cu alte fiţoase din liceu! Se plimba pe holul liceului, "plângând" … iar când si-a văzut visul împlinit, acela de a fi văzută si considerată de ceilalţi elevi doar o simplă victimă s-a retras cu prietenele ei într-una din băile liceului, făcând glume şi fumând.

Alţi elevi, care sunt de partea profesorului, vor chiar să deschidă un cont pentru donaţii:

Teodora Ardelean: Andreea, fă ceva, poate reuşeşti să iei legătura cu parinţii lui, să vorbeşti cu ei. Aaaaa, şi mai mult. Dacă sunt bani, hai să-l ajutăm, pot deschide un cont, unde putem dona fiecare puţin sau cât avem pentru un avocet bun.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite