Maraton de ritmuri şi beaturi electro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concert extraordinar susţinut la Bucureşti de legendarii Groove Armada, Soulwax Nite Versions (Live), 2ManyDJs, Dj Livio&Roby feat George G, concert care a adunat la Tenis Club peste 2.000 de

Concert extraordinar susţinut la Bucureşti de legendarii Groove Armada, Soulwax Nite Versions (Live), 2ManyDJs, Dj Livio&Roby feat George G, concert care a adunat la Tenis Club peste 2.000 de clubberi. Evenimentul a marcat încheierea programului Heineken Music Thirst Studio 2006, care a debutat pe 25 august şi a avut un succes extraordinar în rândul DJ-ilor cu abilităţi de producător din România. Din cei 40 de DJ înscrişi în program, 10 demo-uri au fost selectate de un juriu de specialişti români şi trimise spre jurizare membrilor grupului britanic Groove Armada, Andy Cato şi Tom Findlay care au selectat cei trei finalişti ai competiţiei. Aceştia sunt: DJ Livio&Roby feat George G, N-EatGroove şi DJ Angel&Anna.
Petrecerea, care a sărbătorit câştigătorii concursului iniţiat în 2002 şi a devenit în timp unul de referinţă pe scena muzicii urbane internaţionale, s-a transformat într-un adevărat regal al muzicii, iar celebra piesă a grupului Groove Armada, "I See You Baby", care a încins ringurile de dans din lumea întreagă, a putut fi auzită astfel şi la Bucureşti
După concert, Andy Cato şi Tom Findlay, componenţii faimosului grup de producători din Marea Britanie, au declarat reprezentanţilor presei, prezenţi în număr foarte mare la eveniment: "Ne-am simţit foarte bine la Final Heineken Music Thirst Studio. A fost o petrecere fantastică, iar publicul a fost absolut minunat. Vom reveni cu siguranţă în România", au promis englezii
Concertul a început pe la ora 21.00 şi a durat până în zorii zilei La 6.00, Tenis Club era încă plin de lume Explicabil, în condiţiile în care Groove Armada s-a dovedit, de-a lungul timpului, una dintre cele mai inovatoare şi mai fascinante prezenţe pe scena muzicii "dance" britanice.
Albumele lor, precum "Vertigo", "Goodbye Country" sau "Hello Nightclub", foarte bine primite de critica muzicală, au impus grupul atât în ringul de dans, dar şi ca o prezenţă constantă pe postul MTV. Cu atât mai mult cu cât piesele lor au urcat până la un foarte râvnit loc trei în topurile britanice şi apoi au reuşit un preţios loc 5 în topurile americane.
Groove Armada este formată doar din cei doi tineri muzicieni care au pornit, ca mulţi dintre artiştii care aveau să gasească faima, dintr-un club underground, iar acum sunt cunoscuţi în întreaga lume pentru amestecul lor de funk, jazz, disco şi house.
Show-ul a avut loc într-o locaţie nonconformistă: un balon care a acoperit o suprafaţă cât trei terenuri de tenis. Evenimentul a fost un adevărat maraton de ritmuri şi beaturi electro, dance şi funky, dar şi cel mai important show de clubbing din această toamnă, un spectacol produs de Emag!c Entertainment.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite