Mama tânărului strivit de jeepul poleit cu aur: „Miliardara va plăti că mi-a omorât băiatul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama motociclistului spulberat cu Hummer-ul de soţia miliardarului Eduard Uzunov vrea răzbunare

Familia motociclistului spulberat de bolidul condus de Cristina Anna Maria Uzunov, soţia miliardarului Eduard Uzunov, o vrea pe femeie în puşcărie! Mama lui Adrian Truşcă, tânărul de 26 de ani, omorât pe Şoseaua Pipera-Tunari, spune că îşi vinde şi casa numai ca şoferiţa inconştientă să plătească.

De acum două duminici, de când a primit sinistrul telefon care anunţa moartea copilului ei, mama lui Adrian Truşcă nu mai este om. Cu privirea pierdută în gol, femeia retrăieşte ca într-un vis momentele când a crezut că cerul pică peste ea.

„Era duminică, pe 19 septembrie. Soţul meu venise acasă şi Adrian primise un telefon de la o prietenă şi se pregătea să plece. S-au întâlnit la poartă, unul venea, altul pleca. Era cam zece şi jumătate seara. Peste nici un sfert de oră văd că telefonul meu începe să sune. Era Adrian, adică asta scria pe ecran. Când am răspuns, o voce de bărbat m-a întrebat dacă am un fiu între 25-30 de ani. Am înlemnit cu telefonul în mână, incapabilă să mai fac ceva. Omul mi-a spus că avusese loc un accident şi că medicii încearcă să-l resusciteze pe băiatul meu. Era gălăgie la capătul celălalt al firului, dar am auzit pe cineva de lângă bărbatul acela care a zis că nu mai este nimic de făcut, pentru că murise instantaneu", îşi aminteşte doamna Truşcă.

Adrian era un tip plin de viaţă şi îi plăcea compania fetelor frumoase

Într-adevăr, băiatul ei fusese pur şi simplu spulberat, fără nici o şansă, de Hummer-ul alb, condus de Anna Maria Uzunov. Martorii de la faţa locului au declarat că bolidul american a intrat pe contrasens în timp ce şoferiţa vorbea la telefonul mobil. A mers vreo 200-300 de metri pe cealaltă bandă şi fără să se sinchisească de ce se întâmplă pe şosea a intrat frontal în motociclistul care venea pe banda lui de mers.


Fotomontaj: CLICK

Motocicleta tânărului, un Kawasaky, s-a făcut praf la impactul cu maşina de teren, iar Adrian Truşcă a murit pe loc. Acum, mama tânărului spune că nu mai are pentru cine trăi.

image

„Ştiu că femeia aceea nu poate să-mi învie băiatul, dar trebuie să plătească pentru ceea ce a făcut. Nu mă interesează că e soţie de miliardar şi că ea vrea să scape basma curată numai că are bani. Pentru că aşa se procedează în ţara asta. Oricine are bani scapă. Dar sunt dispusă să-mi vând şi casa, dacă va fi nevoie, să plătesc avocaţii, să mă războiesc în justiţie. Nu poate ea, indiferent cine o fi, să-mi omoare băiatul nevinovat şi să scape. Până nu o văd în puşcărie, nu mă las!", spune hotărâtă mama motociclistului omorât de miliardară.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite