Mama adolescentei care l-a acuzat de viol pe chirurgul Răzvan Trancă: "Andreea şi-a pierdut speranţa că se va mai face dreptate! Ea va rămâne cu sechele pentru toată viaţa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chirurugl Răzvan Trancă, acuzat în 2007 că a abuzat sexual o pacientă în vârstă de 17 ani şi a aruncat-o pe geam de la etajul şase, s-a întors ieri la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu". Rodica Mocanu, mama Andreei, susţine că fiica sa nu mai crede că se va face dreptate în acest caz.

MAI CITIŢI ŞI:
Chirurgul judecat pentru că a încercat să violeze o pacientă adolescentă s-a intors la muncă. Vezi cum l-au primit colegii

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis în iunie că spitalul trebuie să-l reprimească în funcţia de chirurg pe Răzvan Trancă, după ce acesta a fost achitat, în martie, de acuzaţiile de viol şi tentativă de omor calificat.

Foştii şefi l-au reangajat, forţaţi de conjuncutră. Trancă le-a fortat mâna şi i-a ameninţat cu un executor judecătoresc. Chirurgul nu a fost lăsat ieri, în primă fază, să pătrundă în unitatea spitalicească. "Deşi sunt în posesia unei sentinţe judecătoreşti executorii, nu am accesul, nu am voie să intru în spital. Am fost oprit de dimineaţă, în prima mea zi de serviciu", a declarat Trancă, pentru PRO TV. El a ameninţat că va face o plângere penală împotriva conducerii. Nu a fost însă nevoie pentru că directorul i-a permis accesul, într-un final.

Rodica Mocanu, mama Andreei, adolescenta care a făcut acuzaţiile împotriva lui Trancă a declarat pentru „Adevărul de Seară“ că a aflat care a fost decizia instanţei care prevede că doctoral se poate întoarce la muncă fără probleme. „Noi suntem prea mici ca să contăm în România. La noi este posibil orice. Nu mai sperăm să se facă dreptate. Andreea va rămâne, din păcate, cu sechele pentru toată viaţa!“, a subliniat, descurajată, femeia.

Doctorul Răzvan Trancă va începe munca de luni. Dosarul său penal este judecat în prezent de magistraţii instanţei supreme, după ce Curtea de Apel l-a gasit nevinovat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite