Caz şocant lângă un spital din Bucureşti: doi paznici au găsit pe un şantier un bebeluş abandonat într-o pungă de plastic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul a fost semnalat de doi paznici din apropierea Spitalului Ilfov, care au auzit scâncete de bebeluş dintr-un sac de plastic. Părinţii fetiţei au fost reţinuţi pentru 29 de zile.

Copilul găsit într-o zonă dezafectată a Spitalului Ilfov a fost stabilizat imediat de medici. În urma cercetărilor s-a stabilit că mama acestuia, în vârsta de 33 de ani, a născut-o pe micuţă chiar printre ruine, asistată de soţul ei, iar mai apoi au abandonat-o într-un sac de plastic, acoperită cu un pampers. Cei doi paznici care treceau întâmplător pe-acolo au fost ca un miracol, şi asta pentru că zona nu este circulată iar fetiţa se afla într-o stare gravă. 

În urma cercetărilor efectuate de către Parchetul Tribunalului Bucureşti, Serviciul Omoruri şi Serviciul Criminalistic al Poliţiei Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţe de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore pentru cei doi, ulterior fiind prezentaţi instanţei cu
propunere de arestare preventivă pentru savârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite