Mall-urile bucureştene au început pregătirile pentru Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de persoane au trecut deja pragul mall-urilor din Capitală în vederea sărbătorii Pascale, centrele comerciale având promoţii până la data de 23 aprilie.

Printre mall-urile care au dat startul campaniilor se numără Bucureşti Mall şi Plaza România, care au intrat deja în lumea magică a Iepuraşului de Paşte. Spre exemplu, la Bucureşti Mall a fost amplasat un iepure cu o înălţime de peste 5 metri, dar şi mulţi alţi iepuraşi răspândiţi pe toate etajele centrului comercial.

Organizatorii de la Bucureşti Mall au pregătit, atât pentru cei mici, cât şi pentru adulţi, mai multe surprize. Copiii vor putea participa la ateliere creative organizate în fiecare weekend şi în timpul vacanţei, dar şi la o vânătoare de ouă, în timp ce toţi vizitatorii mall-ului pot câştiga zilnic vouchere de minim 200 de lei.

Şi Plaza România le-a pregătit vizitatorilor unele surprize, fiind mall-ul cu cele mai multe baloane care împodobesc un centru comercial. Aceste decoraţiuni sunt unice în România, pentru amenajarea mall-ului fiind folosite peste 25.000 de baloane colorate. Şi în Plaza au loc mai multe concursuri cu premii, iar cei mici vor fi în elemntul lor, luând parte la activităţi creative. În plus, vizitatorii vor avea şansa să câştige un iPhone sau un iPad.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite