Mall cu patinoar permanent în cartierul Rahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe ruinele ultimului „Circ al Foamei” se va deschide vineri „Liberty Center“ . Peste 30.000 de vizitatori sunt aşteptaţi zilnic în complexul comercial, care are şi un cinematograf 3D, complet digital.

 Cel mai modern mall din România va fi deschis peste două zile în cartierul Rahova din Bucureşti. Liberty Center a fost construit pe locul fostului complex agroindustrial Rahova-Chirigiu, unul dintre „Circurile Foamei“ ridicate în perioada comunistă şi abandonate după 1989.

Data finalizării construirii centrului comercial a fost respectată la ceas, dezvoltatorul MIVAN Group pregătind inaugurarea acestuia pe 31 octombrie, după aproape un an de lucrări. Situat la doar câteva minute de Piaţa Unirii, la intersecţia celor două artere principale, Calea Rahovei şi Progresului, Liberty Center aşteaptă în medie peste 30.000, de vizitatori zilnic cărora sa le ofere o experienţă inedită şi unică de distracţii şi cumpărături.

Primul cinematograf 3D

Cu o investiţie de aproximativ 70 milioane euro, reprezentanţii Liberty Center promit noutăţi de retail şi entertainment pe piaţa românească. Ei vorbesc despre cele mai înalte standarde în privinţa atmosferei interioare, a detaliilor construcţiei, a materialelor şi serviciilor. Astfel, numeroşi retaileri de prestigiu şi-au asigurat prezenţa în mallul din Rahova.

Printre aceştia se vor afla “The Light Cinema”, primul cinematograf 3D complet digital din România, Sprider, Next - al doilea magazin deschis în România -, Reserved, Tom Tailor, Burger King, Nomino, O’Neill & The North Face, Starbucks, Living şi Asia.

„Pe 31 octombrie inaugurăm mai mult decât un mall, inaugurăm noi modalităţi de distracţii pentru bucureşteni. Experienţa propusă de acest mall este unică şi ne dorim să facem din fiecare zi la Liberty Center o sărbătoare”, a declarat directorul firmei constructoare Mivan Group, Marius Barbu.

Dezvoltatorul este una dintre marile companii internaţionale de construcţii şi dezvoltări imobiliare. Operează în România din 1998 şi a finalizat un proiect în valoare de 140 milioane de dolari, în cadrul Programului de Locuinţe Sociale şi de Alimentare cu Apă al Guvernului României, proiect ce a câştigat două premii internaţionale de construcţii.

Pe lângă cele 100 de magazine cu mărci de prestigiu, dezvoltatorii s-au gândit şi la o zonă de distracţii, o zonă destinată meselor cu o ofertă variată, de la restaurant tradiţional până la cafenele elegante.

Liberty Center mai pune la dispoziţia cumpărătorilor 700 de locuri de parcare. Zona în care s-a ridicat complexul comercial, intersecţia Calea Rahovei cu Şoseaua Progresului, a căpătat deja o altă imagine. Până acum un an, locuitorii din zonă cunoşteau locul viitorului mall drept ultimul semn al comunismului.

Este vorba despre “Circul Foamei”, iar, conform planurilor urbanistice, aici trebuiau să funcţioneze pieţe publice şi o imensă sală de mese, un fel de supermarket imaginat de conducătorii regimului socialist pentru a centraliza distribuţia de alimente.

Relaxare după shopping

 Liberty Center va fi primul mall din România cu patinoar permanent în interior. Acesta este integrat în conceptul şi arhitectura mallului şi va fi un punct distinctiv al zonei de divertisment din complexul comercial situat la intersecţia Calea Rahovei cu Şoseaua Progresului.

 De asemenea, mallul va avea un cinematograf complet echipat cu tehnologie digitală 3D, cu şapte săli şi 1.500 de locuri, pentru a oferi pasionaţilor de filme posibilitatea de a se bucura de efecte speciale multimedia unice.

Dezvoltatorii susţin că acesta este primul cinematograf de acest gen din România şi va beneficia de cele mai noi şi mai moderne echipamente de proiecţie cu capacitate 3D.

 Reprezentanţii Plaza România, mall-ul de pe Bulevardul Timişoara, precizează că şi în acest complex comercial bucureştenii pot viziona filme pe ecrane 3D.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite