Au fost suplimentate biletele pentru concertul Shakira

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii au anunțat astăzi, că după ce a fost declarată sold-out de două ori, zona Gazon A pentru concertul Shakira din 7 mai, se va suplimentata cu alte 500 de bilete.

Ca urmare a numărului mare de cereri de bilete înregistrate pentru concertul Shakira în ultimele zile, organizatorii au anunațat suplimentarea locurilor cu încă 500 în zona Gazon A.

Biletele rămase disponibile, respectiv cele în Gazon B - 120 de lei, precum și cele recent suplimentate în Gazon A – 180 de lei, vor putea fi achiziționate de la punctele de vânzare autorizate (rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului și The Ark).

Spectatorii își mai pot lua bilete și de la casa de bilete Biletoo din Unirea Shopping Center și de la casele de bilete amplasate în Piata Constituției.

Pregătirile pentru întâmpinarea divei columbiene sunt în toi, iar organizatorii se grăbesc să termine pregătirile pentru ca vedeta să se simtă „ca acasă“.

Cabina sa a fost decorată cu mobilier de colecţie, lucrat manual: o canapea mare, umplută cu puf de gâscă, două măsuţe de cafea din lemn indian, scaune din acelaţi material şi o oglindă marocană.

Nu vor lipsi platourile cu fructe (mandarine, mango, banane, pepene, prune şi piersici), micile gustări, chipsuri şi bomboane asortate, precum şi ceaiuri de diferite arome, răcoritoare dietetice, apă plată şi bere românească.

Echipa cu care Shakira va ajunge la Bucureşti este alcătuită din peste şaptezeci de persoane, printre care se află dansatore, un coregraf, make-up artistul şi stilistul personal, precum şi un profesor de franceză ce o însoţeşte peste tot. În deschiderea concertului Shakira care are loc mâine în Piaţa Constituţiei,  pe scenă se vor afla Smiley şi Bosquito.

Accesul publicului în zona de concert se va face începând cu orele 17.00, fie prin Bulevardul Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bulevardul Libertăţii dinspre Naţiunile Unite.

La fiecare dintre cele două porţi de acces va fi amplasat şi un punct de vânzare a biletelor rămase disponibile, respectiv 280 lei (cu loc), gazon A - 180 lei şi gazon B - 120 de lei. Accesul publicului nu se va putea face dinspre Bulevardul Unirii.

Circulaţia a fost deja  închisă pe banda întâi în alveolele de lângă Piaţa Constituţiei, între Bulevardele Libertăţii şi Unirii, iar restricţiile sunt valabile până duminică dimineaţa.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite