Danezu’ i-a scuipat pe ziarişti, la recurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel George Uţă, zis Danezu', interlopul care l-a băgat în comă pe un poliţist din Târgovişte sâmbăta trecută, a fost adus azi-dimineaţă în faţa Curţii de Apel Ploieşti. Interlopul i-a scuipat pe ziariştii strânşi în faţa instanţei de judecată. Dumitru Popa, avocatul său, a susţinut recursul la arestarea preventivă a acestuia decisă încă de luni de către Tribunalul Dâmboviţa.

Daniel George Uţă, zis Danezu’, a fost adus azi-dimineaţă, în jurul orei 10.00, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Ploieşti, unde s-a judecat recursul depus de avocatul său încă de luni. Acesta a contestat decizia Tribunalului Dâmboviţa care a hotărât ca interlopul să stea după gratii pentru 29 de zile.

Încă de la venire, Danezu’ a avut un comportament huliganic, scuipându-i pe ziariştii veniţi să afle decizia instanţei de judecată.

Înbrăcat într-un trening şi cu adidaşi, bătăuşul a stat camuflat sub gluga hanoracului, pe toată durata procesului, care nu a durat mai mult de douăzeci de minute. În momentul în care a fost adus în boxa acuzaţilor, el l-a mai scuipat pe un cameraman care încerca să îl filmeze.

Danezu’, un fel de Passaris
Cu toate acestea, avocatul său. Dumitru Popa, l-a prezentat judecătorului ca fiind un „băiat cuminte“ şi că l-a confundat pe poliţist cu un rival de-al său. El a mai spus că presa a exagerat foarte mult acest conflict. „Târgovişte este un oraş liniştit. Presa a făcut din acesta un Sarajevo, iar din Daniel un fel de Passaris“.

În afară de scuipat, din gura Danezului nu a ieşit nimic: el nu a vorbit deloc cât a stat în sala de judecată. După process, el a fost dus înapoi în arest la Câmpina.

Sentinţa, pronunţată astăzi
Sentinţa judecătorului de la Curtea de Apel Ploieşti urmează să fie pronunţată pe parcursul zilei de astăzi.

George Daniel Uţă l-a lovit sâmbătă seară cu o sticlă în cap pe poliţistul Codruţ Oprea, într-un bar din Târgovişte. El face parte din clanul „Ghenosu“ din oraş condus de către Florin Pârjol.

Danezu’ a fost prins duminică noapte, în jurul orei 22.30, de către ofiţerii de la Direcţia de Investigaţii Criminale împreună cu „mascaţii“ de la SIAS, într-un apartament din cartierul bucureştean Rahova, în care locuia cu chirie iubita sa, Diana.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, care se ocupă de caz, au propus arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile, pe motiv că judecarea sa în libertate ar putea periclita desfăşurarea anchetei.

Danezu’ s/a declarat nemulţumit încă de la început de hotărârea instanţei dâmboviţene, cerând să nu se ia împotriva sa o măsură atât de aspră.

Rămâneţi pe adevarul.ro pentru a afla decizia magistraţilor Curţii de Apel Ploieşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite