Magie în paşi de dans la Sala Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni dansatori români şi străini se întrec la Dance Master. Competiţia a debutat oficial ieri. Peste 900 de perechi, dintre care 20 fiind de top internaţional, se întâlnesc pe ringul de dans din Bucureşti.

La Sala Polivalentă a început ieri, la ora 14.30, ediţia din 2009 a DanceMasters. Primii concurenţi care au intrat pe ringul de dans au fost prichindeii cu vârste între 6 şi 9 ani. Competiţia se desfăşoară pe parcursul a trei zile, punctul final urmând a fi mâine seară, în jurul orei 23.00.

În competiţia de astăzi, Open Standard, concurează 12 prerechi din Top 50 Mondial, 23 de perechi din Top 100 Mondial, iar prestaţia lor va fi apreciată de 13 arbitri internaţionali.

„Tehnicienii valoroşi, prezenţi anul acesta la DanceMasters vor aprecia în primul rând calitatea dansului, având criterii stricte de arbitraj“, a declarat, pentru Adevărul, Gheorghe Răducan, directorul concursului.

Bucureştiul este reprezentat anul acesta de peste 20 de cluburi de dans, a precizat Răducan. În fiecare seară, de la ora 22.30, au loc gale ale perechilor consacrate, dar şi un show al ansamblului Corbeanca din Chişinău.

DanceMasters este structurat pe grupe valorice şi pe categorii de vârstă. Copiii care au intrat, ieri, în ring, şi-au demonstrat talentul în paşi de vals, quick step şi latino.

image

Anul acesta ne-am prezentat cu cinci perechi de dansatori. La clubul Lotus Dance pregătesc toate grupele de vârstă la dansuri standard şi latino. Împreună cu fiul meu, dansator de clasă B, am început antrenamentele copiilor pentru acest concurs de acum cinci luni.

image


Vali Coman
antrenor de dans, 44 de ani

Taxe de înscriere

Dansatorii aleg în fiecare zi categoriile de dans pe care le vor interpreta şi plătesc o taxă de înscriere pentru fiecare concurs. Spre exemplu, la secţiunile Alles Walzer! şi Salsa Caliente taxa încasată este de 50 de lei pe zi, la Hobby - 80 de lei pe zi, iar pentru o secţiune la Open International concurenţii trebuie să scoată din buzunar 25 de euro.

image


Copiii au executat cu precizie figurile de dans

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite