Magazinele de vise nu s-au închis: marfă de 6.400 de lei confiscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magazinele de vise din Capitală au fost controlate din nou de echipe mixte formate din poliţişti antidrog, de la investigarea fraudelor, poliţişti locali, inspectori de sănătate şi de la garda financiară, aceştia reuşind să descopere şi să confişte 46 de grame şi 128 de plicuri de droguri.

Valoarea substanţelor interzise confiscate de echipele mixte în timpul controlului făcut în noaptea de vineri spre sâmbătă se ridică la 6.400 de lei, potrivit unui comunicat de luni al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

În urma controlului a fost dată şi o amendă de 10.000 de lei, unul dintre magazine a fost închis şi pentru două persoane au fost întocmite dosare penale.

Controlul a fost făcut de "poliţişti ai Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Bucureşti, ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din DGPMB, lucrători ai Poliţiei Locale Sector 2 şi specialişti de la Garda Financiară - Secţia Municipiului Bucureşti şi Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti" şi a vizat patru magazine de etnobotanice din Sectoarele 2 şi 4 din Bucureşti.

Acţiunea a avut loc "în baza Ordinului Comun al MAI, MFP, MADR, ANSVSA, ANSV şi ANPC pentru constituirea echipelor mixte ce vor efectua controale".
Toate substanţele găsite şi confiscat vor fi trimise Laboratorului Central de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul IGPR, pentru expertizare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite