Magazinele care vând „droguri ușoare“, inclusiv cele deja închise au fost controlate de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma controalelor efectuate, în ultimele zile, la magazinele care comercializeză susbstanţe etnobotanice au fost ridicate 445 de grame de produse „spice“ şi peste 1.700 de plicuri ce conţin astfel de susbstanţe, iar activitatea unuia dintre magazine a fost suspendată.

Acțiunea a fost efectuată de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog care au controlat magazinele din sectoarele 2, 3 şi 5 din Capitală.


În urma controalelor efectuate, poliţiştii au ridicat 445 game de substanţe tip ,„spice“ şi 1.781 de plicuri cu astfel de produse, în valoare de aproape 40.000 de lei şi au fost aplicate sancţiuni în valoare de 18.000 de lei.

Toate substanţele vor fi înaintate la Laboratorul Central de Analiză şi Profil al Drogurilor pentru expertizare.

În urma controlului la unul dintre magazine s-a constatat faptul că, deşi activitatea acestuia era suspendată pentru nereguli, în realitate magazinul funcţiona.

Astfel, chiar dacă uşa de la intrare era închisă, în interiorul imobilului au fost descoperite mai multe plicuri cu substanţe tip ,,etnobotanice' şi un pat folosit de personal pentru odihnă.

A fost întocmit dosar penal, substanţele descoperite au fost ridicate, iar măsura suspendării activităţii a fost menţinută.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite