Magazinele oferă încă mobilier la preţ redus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puteţi profita de ocazie, cumpărând acum, mai ales că oferta în show-room-urile şi magazinele de specialitate e diversificată şi în pas cu tendinţele.O posibilă opţiune o reprezintă

Puteţi profita de ocazie, cumpărând acum, mai ales că oferta în show-room-urile şi magazinele de specialitate e diversificată şi în pas cu tendinţele.
O posibilă opţiune o reprezintă dormitorul în culoare wenge, realizat din pal în combinaţie cu elemente din fag masiv. Garnitura Oxford din această categorie are un pat înca-drat de noptiere, şifonier cu patru uşi şi oglinzi încastrate. Până pe 31 martie, la magazinul Elvila găsiţi acest model la reducere. (3.590 RON+ TVA)
Dacă vreţi să mergeţi pe mâna experţilor, aflaţi că un model pe care aceştia îl recomandă ca ultramodern este "Morpheo". "Este format din linii drepte, noptierele au mânerele ascunse, căci nu se mai poartă cele la vedere, iar comoda este compartimentată", spune Roxana Alexandrescu, director la magazinul "Casa Nouă". Nuanţa wenge este şi aici dominantă la pat şi noptiere. Patul are perne care se îndoaie ca să uşureze poziţia pentru citit. La magazinul "Casa Nouă", patul alături de noptiere costă 2.230 de euro (fără TVA), iar dacă alegeţi şi comoda cu secreter trebuie să mai scoateţi din buzunar încă 1.130 de euro (fără TVA). Modele confortabile cu preţuri accesibile exită şi la galeriile Mobexepert. Modelul de dormitor "Zen" este prevăzut cu oglindă, banchetă pentru pat şi suport CD. Patul dublu are suport de cap şi două noptiere, plus o banchetă modernă. Dacă nu aveţi nimic împotriva oglinzilor în dormitor, modelul "Zen" are una pe uşile dulapului şi una separat, pe care o puteţi aşeza pe perete. Suportul de CD-uri aflat în componenţa modelului poartă culorile mobilierului şi este un element de decor pe care îl puteţi aşeza oriunde în cameră. Modelul "Zen" costă 6.967 RON (fără TVA) şi se găseşte la galeriile Mobexpert.

Magazine
Casa Nouă (Bvd. Unirii, nr. 65), Mobexpert, Elvila.
Sugestia specialiştilor:
"Tendinţa în mobilă este pe culori închise şi, ca să spargeţi monotonia, vă puteţi juca cu elementele patului: cuvertură, perne care să fie colorate", spune Roxana Alexandrescu, director "Casa Nouă"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite