Bucureşti: Magazin de noapte pentru mirese (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concurenţa pe piaţa rochiilor de mireasă impune program prelungit. Obiectele de podoabă pentru nuntă sunt vândute, la un magazin de pe strada Şelari, până la ora 4.00 dimineaţa.

Bucureştenii care merg noaptea în zona Lipscani să bea o bere sau pur şi simplu să se relaxeze după o zi obositoare de muncă au surpriza să constate că un magazin de rochii de mireasă este deschis şi după ora 24.00.

Asta nu pentru că toţi petrecăreţii ar fi neapărat interesaţi să se căsătorească sau pentru că magazinul i-ar atrage cu sclipiri deosebite la intrare, ci pentru că o prăvălie chiar este deschisă la ora aceea, fiind pregătită să-şi primească vizitatorii chiar până la ora 4.00. Amplasat pe strada Şelari, nr.2, în inima Bucureştiului, magazinul cu pricina este încercuit de terase, restaurante sau cluburi, localuri care nu miră pe nimeni că sunt deschise la „ore mici”.

Probă nocturnă
Bunăoară, azi-noapte, la ora 1.00, o bucureşteancă din cartierul Militari proba o rochie pentru care a făcut comandă, în urmă cu cinci zile, la magazinul nocturn de rochii de mireasă.

„Am venit acum câteva ore dintr-o deplasare în interes de serviciu şi mă căsătoresc duminică, aşa că am profitat de faptul că magazinul este deschis până târziu şi am venit să văd cum îmi stă rochia“, a spus Monica, viitoarea mireasă.

 „De câteva luni, am început să ţinem deschis atât de mult deoarece sunt multe comenzi şi avem treabă până târziu. În afară de asta, este mai bine şi pentru clientele noastre, întrucât multe dintre ele nu pot ajunge la noi decât după serviciu“, a declarat creatoarea de rochii de mireasă Daniela Stoica, proprietara magazinului.

Multe dintre cliente au apelat la serviciile ei tocmai pentru că au văzut cât de bine cade lumina pe rochii în timpul nopţii. „Sunt foarte multe fete care trec la ore târzii prin dreptul vitrinei şi fac o comandă imediat, bineînţeles, dacă au în gând să se mărite“, a adăugat Daniela Stoica.

Locaţie bună şi preţuri promoţionale
Zona Lipscani este cunoscută pentru faptul că există foarte multe magazine de rochii de mireasă.

Pentru a face faţă concurenţei, fiecare proprietar al unui astfel de magazin foloseşte diferite metode pentru a-şi atrage clienţii. Dacă Daniela Stoica a ales să ţină magazinul deschis aproape non-stop, alţi proprietari folosesc diverse strategii, de la amplasarea prăvăliei într-o zonă cât mai populată, până la preţuri promoţionale. „Avem rochii de mireasă la preţuri accesibile. Cele mai ieftine modele încep chiar de la 1.000 de lei“, a spus Mihaela, vânzătoare la magazinul Christian Philippe.

Loredana Măgureanu, vânzătoare la „Casa Miresei“, spune că magazinul pentru care lucrează face reduceri de preţ de până la 30 la sută. „Fiind foarte multe magazine, clienţii se orientează şi după preţ, de aceea avem solduri în această perioadă“, a subliniat Loredana.


 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite