Maestrul Ion Lucian îl atacă pe Silviu Prigoană: „Mă simt absolut jignit să fiu la discreţia gunoierului şef al Capitalei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venerabilul actor şi director al teatrului Excelsior, care a trăit două luni de zile cu un salariu de 1 leu, banii pe o diferenţă de concediu, se simte indignat, neputincios şi lipsit de orice speranţă în faţa „performanţei antologice” a actualului Guvern.

„Înainte de valsul trist a lui Boc aveam 6.000 de lei pensie şi un contract pe viaţă, semnat de primarul Sorin Oprescu. Am fost şantajat cu pistolul la tâmplă şi a trebuit să renunţ la pensie şi să accept un salariu tăiat cu 47%, nu cu 25, cum ştiţi voi”, ne-a declarat actorul. Acesta a spus că ar fi ales pensia, care era mult mai mare, de 4400 de lei, dar planurile pe care le are cu Teatrul Excelsior i-au modificat alegerea.

Totodată actorul s-a declarat consternat de afirmaţiile deputatului Silviu Prigoană, cel care trimitea actorii români la Hollywood pentru mai mulţi bani. „Am o carieră de 71 de ani în teatru şi mă simt absolut jignit să fiu la discreţia gunoierului şef al Capitalei, Silviu Prigoană”, a mai spus maestrul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite