Bucureşti: Şi-a tatuat versurile Madonnei pe spate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătoarea concursului organizat de ziarul „Adevărul de Seară“, în colaborare cu „Black Ink Studio“, este Felicia Buturugeanu, în vârsta de 27 de ani, din Bucureşti.

„Nu credeam că voi câştiga. Am aflat de concurs din «Adevarul de Seară» de miercuri şi voiam să mă înscriu, dar m-am luat cu alte treburi şi am uitat. Când am văzut ieri că e ultima zi în care pot să particip nu am mai aşteptat şi am trimis mesaj“, povesteşte Felicia.

După terminarea înscrierilor, aseară, la ora 22.00, reporterii „Adevarul de Seară“ au tras la sorţi biletul câştigător, adică cel al Feliciei.

Azi-dimineaţă, în jurul orei 11.00, bucureşteanca l-a întalnit pe Alex „Caligari“, artistul care i-a bătut desenul permanent.
Felicia, care mai are un tatuaj pe umărul drept, s-a declarat foarte fericită că a reuşit să câştige concursul organizat de ziarul nostru. „Chiar voiam să mai îmi fac un tatuaj, dar nu ştiam la cine să apelez. Voiam să fie un profesionist“, a recunoscut fata.

Şi-a tatuat două versuri

Ca model al tatuajului, Felicia şi-a ales două versuri de-ale Madonnei, din melodia “Love tried to welcome me”. Versurile sunt: “Guilty of lust and sin/I was covered with dust, covered with sorrow” (Vinovată de dorinţă şi păcat/Am fost acoperită de praf, acoperită de tristeţe).

„Îmi place Madonna de vreo 15 ani şi voiam să am ceva care să îmi aducă aminte de ea. Cred că un tatuaj e perfect pentru  asta“, a explicat bucureşteanca.

Pentru a putea ajunge la tatuat astăzi, Felicia a trebuit să îşi ia liber de la muncă. „Am rugat-o pe o colegă să vină în locul meu dar nu i-am zis pentru ce. O sa le fac o surpriză la serviciu când o sa le arăt tatuajul“, spune Felicia, care lucrează ca bucătăreasă la un restaurant din sectorul 1.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite