Bucureşti: Scena Madonnei va fi instalată poimâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două module pe care va dansa şi cânta „regina muzicii pop“ cântăresc 100 de tone şi vor sta pe o suprafaţă cât un stadion  - 100 x 50 de metri. În centrul Capitalei se muncea de zor, astăzi, la amenajarea Parcului Izvor, unde va avea loc cel mai aşteptat concert al anului, Madonna.

Primele zece camioane cu tribunele pentru concertul Madonnei au parcat în faţa Palatului Parlamentului şi întreg parcul a fost împrejmuit de şase kilometri de gard. Cei care nu şi-au achiziţionat bilete pentru show-ul de miercuri nu o vor putea vedea pe divă deoarece gardul va fi acoperit de meşuri.  

Pe o lungime de 40 de metri, muncitorii montau, astăzi, tribunele VIP, care vor susţine scaunele vedetelor la o înălţime de 14 metri. De asemenea, proiectoare, corturi şi cabine erau instalate chiar sub nasul deputaţilor. „A mers foarte bine treaba până acum, dar lucrăm de ieri doar şi sperăm să fie la fel“, a spus un muncitor.

Scenă pe 5.000 de metri pătraţi

Cele mai multe decoraţiuni, cabine şi echipamente de gimnastică, precum şi scena pentru concert vor sosi în zilele următoare. Una dintre scenele folosite de Madonna în turneul „Sticky & Sweet“ este adusă la Bucureşti în 15 camioane. Aceasta va avea două module şi va fi amplasată pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi. Montarea scenei va fi posibilă cu ajutorul a patru macarale, două de 100 tone şi două de 50 tone fiecare. La toate acestea se mai adaugă12 motostivuitoare şi 30 de vehicule ATV. 

Echipa care amenajează întreg Parcul Izvor este formată din tehnicieni polonezi, unguri şi români. „Ca logistică tribunele sunt aceleaşi ca la Depeche Mode, precum şi amplasamentul lor. Toate pregătirile vor dura până miercuri, ziua concertului“, a spus reprezentantul Emagic, Dragoş Chişcoci. Cei care vor să o vadă pe Madonna pot cumpăra bilete la toate categoriile de preţ – 120, 160, 600 şi 800 de lei din magazinele Diverta şi de pe site-ul myticket.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite