Bucureşti: Pe unde intraţi la concertul Madonnei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii Emagic anunţă că accesul în spaţiul de concert se va face în intevalul orar 17.30-20.30, pe la oricare dintre cele trei intrări: cea din zona staţiei de metrou Izvor, intrarea de la intersecţia străzii B.P. Haşdeu cu Splaiul Independenţei, şi cea de-a treia, la intersecţia străzii B.P. Hasdeu cu Bulevardul Naţiunilor Unite.

Fanii vor avea acces în zona concertului numai pe baza biletului valid, o singură dată. În cazul în care posesorul de bilet alege să părăsească zona de concert, nu va mai putea ultiliza biletul pentru accesul ulterior.

Totodată, biletul va fi păstrat pe toata durata concertului, iar spectatorii trebuie să aibă în permanenţă asupra lor şi un act de identitate valid. Celor care vor veni miercuri la concert le este recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun, în special a metroului, pentru a evita orice neplăceri create de restricţionarea traficului în zona de concert. De asemenea, în zona Parcului Izvor nu sunt disponibile locuri de parcare.

Biletele, pe ultima sută de metri

Ultima rezervă de bilete la concertul Madoonei, de miercuri, în Gazon A, precum şi pachetele Gold sunt deja epuizate, iar la categoriile VIP - 800 de lei şi Gold Bar - 600 de lei au rămas mai puţin de 100 de bilete.

Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilete pentru showul divei o mai pot face din magazinele Diverta numai astăzi, iar începând de mâine acestea vor fi disponibile doar la casa de bilete situată la intrarea în Parcul Izvor, în dreptul staţiei de metrou Izvor, informează organizatorii.

Punctul de vânzare a biletelor va fi deschis luni şi marţi, între orele 12.00 şi 21.00, iar miercuri, în ziua evenimentului, între orele 9.00 şi 22.00. În prezent mai sunt disponibile bilete la următoarele categorii de preţ: 120 de lei (Gazon B), 600 de lei (Gold Bar) şi respectiv 800 de lei (VIP).

Fără umbrele la concert

Spectatorii nu au voie în spaţiul de concert cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, sray-uri, parfumuri, umbrele.
De asemenea, este interzis accesul cu scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite