Bucureşti: Mai sunt 10 zile până la concertul Madonnei din Parcul Izvor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe site-ul www.myticket.ro fanii mai pot selecta una dintre cele patru categorii de bilete pentru show-ul cântăreţei de la Bucureşti.

Preţul biletelor pe gazon este de 120, 160 şi 600 de lei, iar bilete VIP - 800 de lei. Pachetul Gold costă 2.250 de lei.

Astăzi, cu 10 zile înainte de concertul din faţa Palatului Parlamentului, regina muzicii pop aniversează 51 de ani. Ea a fost sărbătorită la Varşovia, aseară, când fanii au cântat în cor „La mulţi ani!“.

Concertul de la Bucureşti a fost inclus în calendarul care completează turneul mondial „Sticky & Sweet Tour“, considerat cel mai bine vândut turneu muzical din istorie al unui artist solo. În curând vor începe pregătirile pentru spectacolul artistei de la 26 august. Scena, cabinele şi echipamentele vor fi instalate pe o suprafaţă de peste 3.500 de metri pătraţi.

Alaiul divei

Madonna vine la Bucureşti însoţită de 30 de oameni, printre care antrenorul şi trei bucătari. Ea nu vrea să manânce carne şi a interzis alcoolul în cabine. În schimb, ceaiul de mentă şi apa Kaballah nu vor lipsi. Scena pe care va cânta Madonna soseşte de la Praga, iar artista va veni cu un avion privat de la Belgrad, unde cântă la 24 august.

Diva muzicii pop se va antrena la propriile aparate de fitness, transportate special în turneu. Şi copiii ei, Lourdes, Rocco, Mercy James şi David Banda, o vor însoţi în acest maraton concertistic. Din „alai“ nu lipseşte manechinul brazilian Jesus Luz, în vârstă de 22 de ani, iubitul cântăreţei.

„Madonna. Biografia Intimă“

Tot astăzi, la ora 18.00, va fi lansată cartea „Madonna. Biografia Intimă“, de J. Randy Taraborreli, la Librăria Diverta din Mall Plaza Bucureşti. Cartea este una dintre cele mai bine vândute din lume, iar varianta în limba română a apărut la Editura Meteor Press. Moderatorul lansării va fi Octavian Ursulescu, iar printre invitaţii speciali se numără vedete din show-biz precum Dana Săvuică, Catinca Roman, Claudiu Mirică sau Silvia Dumitrescu.

Madonna Louise Veronica Ciccone-Ritchie are o carieră impresionantă ce cuprinde nu mai puţin de 10 albume de studio, cinci colecţii de hit-uri şi best-of-uri, opt turnee internaţionale, fiecare dintre acestea contribuind la transformarea Madonnei în „regina necontestată a muzicii pop“. Invitatul special al concertului Madonna din Capitală va fi DJ-ul Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul turneului „Sticky & Sweet“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite