Bucureşti: Madonna lansează în septembrie două filme ca producător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artista americană va lansa două DVD-uri a celor mai cunoscute filme produse de firma ei: „Filth & Wisdom” şi documentarul „I Am Because We Are”.

Aflată în Europa cu cel mai bine vândut turneu din istorie, Madonna va aduce „Sticky and Sweet Tour“ la Bucureşti, în Parcul Izvor, la data de 26 august.

În aceeaşi zi cu apariţia compilaţiei „Celebration”, la 29 septembrie,  Madonna va lansa oficial în Statele Unite DVD-ul ce marchează prima încercare regizorală a divei: „Filth & Wisdom”.

Filmul este regizat de Madonna şi a fost lansat în 2008 la Festivalul International de Film de la Berlin. În rolurile principale au fost distribuiţi Eugene Hütz de la Gogol Bordelo, Holly Weston, Vicky McClure şi Richard E. Grant.

Cel de-al doilea DVD va fi lansat la 22 septembrie şi cuprinde documentarul „I Am Because We Are”, regizat de Nathan Rissman. Pelicula a fost scrisă, narată şi produsă chiar de Madonna.
 
Documentarul a avut premiera in Europa la Festivalul de Film de la Cannes si abordează condiţia precară a copiilor din Malawi rămaşi orfani din cauza maladiei SIDA.

„Filth & Wisdom” si „I Am Because We Are” sunt două dintre producţiile companiei Semtex Films, înfiinţată de Madonna în 2006 pentru a se ocupa de toate materialele TV/ video ale artistei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite