Bucureşti: Cu 50 de lei o vezi pe Madonna de la balcon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii reginei pop, care nu şi-au cumpărat un bilet în tribune, îşi pot cumpără unul mult mai ieftin, dar de la balcon.

Bucureştenii care stau pe Splaiul Independenţei sau cei care locuiesc în apartamentele de pe Bulevardul Libertăţii o vor putea admira pe artista americană de acasă.

Majoritatea dintre noi, care nu locuim în vecinătatea Parcului Izvor, trebuie să plătim pentru a vedea concertul Madonnei. Sunt însă unii şi mai norocoşi, care nici nu trebuie să iasă din casă pentru a o admira pe cea mai aşteptată artistă a anului care vine în România. Este cazul celor care locuiesc în blocurile din vecinătatea Parcului Izvor, acolo unde, la data de 26 august, Madonna îi va încânta pe cei care deja şi-au cumpărat bilete la concert.

„L-am văzut şi pe Papa de la balcon“

Mihai Bosna, care locuieşte în blocul de pe Splaiul Independenţei nr. 36 spune că are cea mai bună privelişte şi cea mai mare terasă din zonă. Într-adevăr, balconul apartamentului său de la ultimul etaj al clădirii este locul perfect pentru a asculta concertul divei muzicii pop: lung de aproximativ cinci metri şi cu o lăţime de doi metri, locul este destul de încăpător pentru a găzdui chiar şi cinci persoane. „Se vede bine de la noi. Când a venit Papa Ioan Paul al II-lea în România,  în ’99, a ţinut un discurs exact în parc şi l-am urmărit de pe balcon“, îşi aminteşte bucureşteanul.

Nu vrea să-şi închirieze balconul

Cu toate acestea, familia bucureşteanului nu ştie dacă va urmări concertul şi nici nu are de gând să închirieze locul la nimeni. „Nu suntem fani Madonna. Dacă se întâmplă să fim acasă o să ne uităm. Nu putem să închiriem la nimeni pentru că sunt vecinii răi şi fac scandal după aceea“, a mărturisit bucureşteanul.

50 de lei „biletul“ la balcon

Sunt şi unii care nu îşi permit să meargă la concert şi care ar da destui bani să o vadă live totuşi, deşi de la o distanţă apreciabilă, pe artistă. „Cred că aş plăti 50 de lei să o văd pe Madonna de la un balcon din apropierea scenei. Sunt conştient că nu e acelaşi lucru ca şi când aş fi acolo, în public, dar mi-aş cumpăra un binoclu şi m-al băga“, spune  Sorin Sever, care nu şi-a cumpărat încă un bilet la concertul anului.

Sticky & Sweet Tour, turneul de promovare al albumului „Hard Candy“ al artistei americane, este considerat, până în momentul de faţă, cel mai bine vândut turneu al unui artist solo din istorie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite