Trei oameni salvaţi cu elicopterul de MAI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi adulţi şi un copil din judeţul Călăraşi, care aveau nevoie de îngrijiri medicale, au fost preluaţi de un elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) şi transportaţi în Capitală.

În urmă cu puţin timp, un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI a preluat din localitatea Gălbinaşi, judeţul Călăraşi, doi adulţi şi un copil, care aveau nevoie de îngrijire medicală.

Echipajul MAI urmează să se îndrepte către localitatea Coţofanca din acelaşi judeţ, unde la solicitarea autorităţilor locale, echipajul a fost chemat pentru a lua alte persoane care au nevoie de ajutorul medicilor.

În prezent, şase elicoptere MAI şi SMURD se află în misiune, reuşind astfel să salveze mai mult de 20 de persoane din localităţile afectate de viscolul puternic din ultimele zile.

Judeţul Călăraşi a fost unul dintre cele mai afectate de ninsorile căzute în ultimul timp în întreaga ţară. În prezent, mai multe localităţi sunt complet izolate din cauza viscolului . Meteorologii au dispus menţinerea sub avertizare de Cod galben de ninsori şi viscol a judeţului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite