MISTER: Studentă la Medicină, moartă pe Transfăgărăşan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bucureşteancă de 26 de ani, studentă în ultimul an la Medicină a pierit, sâmbătă, în condiţii încă neelucidate, strivită într-o prăpastie de pe Transfăgărăşan. Anchetatorii vorbesc fie de o sinucidere, fie de un accident nefericit.

Deşi nu avea niciun act asupra sa, poliţiştii au reuşit să identifice cadavrul ca fiind al Mariei Georgiana Stihhi. Fata provine dintr-o familie de intelectuali, părinţii săi fiind profesori la Politehnică. Toţi apropiaţii acesteia susţin că nu avea motive să se sinucidă. Mai mult decât atât, ei spun că Maria era foarte credincioasă şi i se confesa frecvent unui duhovnic de la Biserica Sfânta Vineri. „Era o fire mai singuratică, foarte liniştită, nu avea nici iubit, mergea doar odata pe an în excursie”, ne-a spus vecina de deasupra apartamentului unde locuieşte familia îndurerată.

În vizită la nişte prieteni

Maria s-a cazat, luni dimineaţă, la o familie din comuna Corbeni, prieteni buni cu părinţii săi, pentru a petrece vacanţa de vară la munte. Miercuri, fata i-a ajutat pe oameni să adune fânul de pe camp, iar joi dimineaţa a plecat de la gazdă spunând că vrea să viziteze mânăstirile din zonă, aşa că oamenii nu s-au speriat când nu s-a întors seara acasă. Nu luase la ea nici telefonul mobil, nicii bani de buzunar. Înainte să plece a scris, însă, în jurnalul personal că este fericită că a ajuns la munte şi că se simte bine la gazdele ei. Abia după două zile, când au aflat că a fost găsită o tânără căzută într-o râpă în zona Vidraru, care corespundea semnalmentelor fetei şi era îmbrăcată la fel, gazdele au mers la poliţie.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite