METROREX LA 32 DE ANI: urmăreşte imagini spectaculoase cu Ceauşescu la inaugurarea primului tronson de metrou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceuşescu considera metroul ca fiind doar un mijloc de transportare a muncitorilor de acasă la fabrică sau la punctele de lucru şi înapoi. Astfel, primul tronson inaugurat de tovarăş a unit staţii din zone industriale precum Semănătoare, Grozăveşti, Eroilor sau Timpuri noi.

„Momentul festiv al inaugurării oficiale a primului tronson al metroului a avut loc la staţia Unirii. Sosirea tovarăşului Nicolae Ceauşescu, a tovarăşei Elena Ceauşescu, a celorlalţi tovarăşi din conducerea partidului a fost salutată cu multă călşdură, cu puternice aplauze şi îndelungi ovaţii de mii de bucureşteni care au dat glas şi cu acest prilej sentimentelor de dragoste neţărmurită şi înaltă stimă faţă de partid şi secretarul său general.

Pe fondul imaginilor filmate în timpul călătoriei tovarăşului Nicolae Ceauşescu, pe primul tronson al metroului bucureştean, cu popas în staţiile Timpuri Noi, Semănătoare, Grozăveşti şi Eroilor, vă informăm că dialogul  de lucru a prilejuit examenirea largă a obiectivelor viitoare. Secretarul general al partidului a apreciat modul de amplasare al staţiilor, construcţia şi arhitectura lor”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite