FOTO şi VIDEO: Capitala inundată. Meteorologii avertizează că nu scăpăm prea curând de norii negri. Vezi cum va fi vremea mâine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi avertizarea Cod Galben a expirat de ieri dimineaţă, Bucureştiul se confruntă, la această oră, cu averse de ploaie şi vânt cu intensificări.

În Bucureşti plouă de mai bine de o oră, iar vântul prezintă intensificări locale. De altfel, cerul a fost mai mult înnorat pe parcursul întregii zile, iar maxima nu a urcat peste temperatura de 26 de grade.

ploaie

În unele zone ale Capitalei situaţia apa a pus stăpânire pe străzi. Şoseaua Colentina şi străduţele marginaşe se inundă la fiecare ploaie. Şi pe strada Cremenita, întreaga parcare a pieţii Colentina este sub apa.

image

Şi strada Sinaia a fost inundată de ploaia torenţială.

Meteorologii anunţă că în cursul acestei nopţi mai sunt posibile ploi, iar temperaturile minime pot coborî până la 16-17 grade Celsius.

ploaie

Nici mâine nu vom scăpa de vremea rea. Meteorologii au anunţat că luni va ploua în Capitală, iar răzleţ e posibil să avem furtună însoţită de descărcări electrice. Temperaturile se vor încadra între 15 şi 26 de grade.

Bucureştiul se inundă la aproape fiecare ploaie
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite