Luni, în Capitală, RATB-ul va circula normal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

RATB a anunţat că mijoacele de transport în comun vor circula, luni, în Bucureşti, ca într-o zi normală de lucru, atât din punct de vedere al orarului de circulaţie, cât şi din cel al numărului de trolee, tramvaie şi autobuze ieşite pe trasee.

"Mijoacele de transport în comun vor circula, luni, ca într-o zi normală de lucru atât din punctul de vedere al orarului de circulaţie, cât şi din punctul de vedere al numărului de trolee, tamvaie şi autobuze care ies în mod normal pe trasee", a declarat, duminică pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Mihai Vlădărău.

Astfel, luni, bucureştenii vor putea folosi atât metroul, cât şi mijloacele de transport în comun ale RATB.

În schimb, marţi, de 1 iunie, metroul nu va funcţiona între orele 4.00 şi 16.00, cetăţenii capitalei putând circula cu mijloacele de transport ale RATB.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, declara, vineri, după întâlnirea cu sindicaliştii din RATB, că 80 - 85% din parcul auto va fi la dispoziţia cetăţenilor, marţi, 1 iunie, când este anunţată greva de solidaritate a angajaţilor Metrorex şi a unora din RATB.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite