“Lumea în detaliu” a lui Andrei Rosetti la la Veroniki Art

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În expoziţia sa, numită, nu întâmplător “Lumea în detaliu”  artistul plastic Andrei Rosetti creează un univers particular în care imaginile pe care le decupează, cu o anumită sensibilitate, sunt redate prin procedee picturale sau fotografice.

Artistul simte „altfel” această lume şi ştie să o recunoască, în detaliile realităţii înconjurătoare, pe care le redă urmând un mod profund şi pozitiv de înţelegere, prin care percepe trecerea timpului, culorile toamnei, ora exactă, surâsul celor dragi.

Intuiţia artistică a lui Andrei Rosetti se întâlneşte cu ceea ce anticii cunoşteau ca fiind “proporţia de aur”, semn al divinităţii,  regăsită în raportul dintre parte şi în întreg şi confirmată neîncetat de cele mai avansate cercetări ştiinţifice.

Expoziţia “Lumea în detaliu” poate fi vizitată până la data de 2 iulie a.c. în zilele de miercuri, joi şi vineri, între orele 16.00-20.00, iar sâmbăta şi duminica, între orele 10.30-14.30, la Veroniki Art, situată pe Intrarea Murmurului nr.2-4, (lângă Ambasada Chinei).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite