Lujerului, blocat de mall şi bloc-turn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aprobarea de acum două zile a unui turn de 116 metri înălţime, de către consilierii generali, contribuie la sufocarea zonei delimitată de Pasajul Lujerului, Bulevardul Timişoara şi mallul

Aprobarea de acum două zile a unui turn de 116 metri înălţime, de către consilierii generali, contribuie la sufocarea zonei delimitată de Pasajul Lujerului, Bulevardul Timişoara şi mallul Plaza România. Astfel, construirea  acestui zgârie-nori pe strada Lujerului nr. 42, care a început deja, va duce la un trafic greu de controlat şi la un haos urbanistic.

Peste maximum doi ani, când se vor finaliza şi Cotroceni Park, situat tot pe Bulevardul Timişoara şi anunţat drept cel mai mare centru comercial din România, locuitorii din zonă vor circula din ce în ce mai greu.

Aici nu ajunge metroul, astfel că deplasarea se face doar la suprafaţă, unde infrastructura nu a fost adaptată boom-ului imobiliar. Beneficiarul clădirii de pe Strada Lujerului, care va fi mai înaltă decât Intercontinentalul, este SC Iue Leader Imobiliare. Constructorul a făcut deja, pe terenul de aproximativ 43.000 mp, groapa pentru fundaţie. Destinaţia imobilului va fi de spaţii comerciale şi hotel. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite