Lucrările la pasajul subteran de la Răzoare încep la primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Metrorex şi Primăria Capitalei vor colabora la construirea unui pasaj subteran ce va face legătura între cartierul Drumul Taberei şi zona Eroilor. Acordul a fost aprobat în joi, în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

„Dacă noi tot săpăm în zonă, pentru Magistrala 5 de metrou, am zis să lucrăm împreună cu Primăria. Astfel, putem economisi nişte bani. Pasajul ar urma să se întindă, deasupra metroului, de la intersecţia Bulevardului Vasile Milea cu Drumul Sării şi se va termina în faţa Academiei“, a declarat directorul general al Metrorex, Gheorghe Udrişte.

El a adăugat că lucrările la staţia de metrou vor începe la primăvară, şi probabil tot atunci şi construcţia la pasaj. Momentan am organizat licitaţie până în februarie cu firmele care vor face construcţia“, a mai spus Gheorghe Udrişte.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei şi ai Metrorex urmează să se întâlnească în perioada următoare, pentru a pune a stabili toate detaliile acordului.

Potrivit şefului Direcţiei de Infrastructură şi Servicii Publice din cadrul Primăriei Capitalei, Mădălin Dumitru, nu se cunoaşte încă valoarea investiţiei acestui proiect.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite