Bucureşti: Lucrările de construcţie din curtea Şcolii 59, sistate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria sectorului 6 a oprit lucrările de construcţie din curtea Şcolii 59. Potrivit verificărilor realizate de inspectorii locali, autorizaţia de construcţie nu era respectată.

Astfel, proprietarul unui teren din curtea Şcolii nr. 59 nu a respectat prevederile autorizaţiei de construcţie din punctul de vedere al amplasării clădirii.

 „Am dispus sistarea lucrărilor. Proprietarul trebuie să obţină o nouă autorizaţie de construire sau să încadreze lucrările în prevederile autorizaţiei de construire deja existente", a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 6, Mihai Anghel. El a mai spus că lucrările la construcţia din curtea Şcolii 59 trebuie să fie oprite. În caz contrar, beneficiarului îi va fi făcută plângere penală.

Circa 300 de elevi şi profesori ai Şcolii  59 din cartierul Ghencea au protestat, ieri, de mai multe ori, în timpul pauzelor. Un proprietar a revendicat o parte din terenul unităţii şcolare şi a început construcţia unei vile pe terenul de baschet al instituţiei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite