Bucureşti: Lucrări „înecate” la bordură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii de pe strada Sergent Culea Nicolae, din zona Baicului, se plâng că firma Tehnologica Radion SRL a abandonat lucrările de pe artera pe care locuiesc.După ce au schimbat bordurile şi au escavat strada, muncitorii „şi-au luat catrafusele“ şi au dispărut fără urmă, lăsând strada ca după război.

Locuitorii străzii Sergent Culea Nicolae, din sectorul 2, sunt nemulţumiţi de faptul că firma care execută lucrările de înlocuire a conductei de gaze de la această adresă a întrerupt lucrările de mai bine de o săptămână, fără să finalizeze lucrarea.

„Muncitorii şi-au luat sculele şi baraca de aici şi ne-au lăsat aşa. Au turnat puţin beton peste gropile pe care le-au făcut, dar de asfaltat nu au mai asfaltat. Pe noi nu ne-a anunţat nimeni nimic. Nici că mai vin, nici că nu mai vin“, a spus Aurel Olaru, care locuieşte în zonă.

Având în vedere că termenul limită de finalizare a lucrărilor este 23 august 2009, oamenii sunt convinşi că strada va fi lăsată în stadiul în care se află acum. „Dacă ăsta e termenul şi dacă nu mai e niciun muncitor în zonă, înseamnă că asta a fost lucrarea şi de acum încolo trebuie să se descurce proprietarii locuinţelor de pe stradă“, a ironizat situaţia paznicul unui obiectiv de pe Strada Sergent Culea Nicolae.

„Mai bine o lăsau aşa cum era”
Alt motiv pentru care oamenii sunt contrariaţi este acela că după ce în urmă cu nici doi ani, strada a fost asfaltată complet, acum este din nou „răscolită“ pentru aceste lucrări. Nicu Enache este un mic întreprinzător, şi se plânge de durata lungă a lucrărilor.

El spune că din cauză că strada este mereu în lucru, numărul de clienţi a scăzut. „Au asfaltat complet toată strada ca să o spargă acum şi pe o parte şi pe alta. Mai bine ne mai lăsau un an cu ea aşa cum era, şi se apucau de asfaltat după ce făceau lucrarea asta cu branşamentul conductelor de gaz. Din cauza organizării proaste, strada este tot timpul în lucru“, a explicat Enache.

Responsabili de lucrare, cei de la Tehnologica Radion SRL spun că strada nu s-a asfaltat încă, pentru că urmează să se execute şi alte lucrări, dar nu se ştie când pentru că nu le execută firma lor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite