Lucian Bute: "Aştept să lupt în România din 2007. Mendy nu a venit să se plimbe prin parc, a venit să-mi ia centura"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, a declarat, azi, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă încă din 2007 ocazia de a lupta în faţa propriilor spectatori şi a promis că va rămâne neînvins şi după meciul cu Jean-Paul Mendy.

"Aştept acest moment din 2007 de când am devenit campion mondial. Foarte mulţi români aşteaptă acest eveniment şi aşteaptă mult de la mine. Eu m-am pregătit foarte, foarte serios. De două luni de zile, în capul meu e doar Jean-Paul Mendy. S-au vehiculat foarte multe nume, meciuri, Kessler, Pavlik, Super Six, dar în capul meu a fost doar Mendy, un boxer foarte bun, pe care îl respect foarte mult. Îi mulţumesc lui şi echipei sale că a acceptat să vină în România pentru acest meci", a spus Bute, care a venit la conferinţa de presă îmbrăcat într-un costum de culoare gri, asortat cu o cravată de aceeaşi culoare.

Lucian Bute a afirmat că se aşteaptă la un meci foarte greu în gala Campion pentru România, ce va avea loc, sâmbătă, la Romexpo.

"Emoţiile sunt foarte mari, presiunea va fi pe umerii mei, dar am încredere foarte mare în mine. M-am pregătit cât mai conştiincios şi încerc să rămân concentrat pe strategia stabilită cu echipa mea. Ştiu că nu va fi uşor, mă aştept la un meci foarte greu, la o seară lungă. Mendy nu a venit să se plimbe prin parc, a venit să-mi ia centura, sunt conştient de acest lucru. Este un boxer care nu a cunoscut înfrângerea până acum, dar am încredere în mine şi că totul va fi bine sâmbătă", a mai spus Bute.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite