Bucureşti: Lozul de la hipermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Automatele de lozuri instant instalate de Loteria Română în urmă cu o lună în centrele comerciale Carrefour şi Kaufland din Capitală nu duc lipsă clienţi.

„Am băgat bancnote de trei lei. Am câştigat opt lei cu «Trifoi cu patru foi». Deşi suma câştigată este foarte mică, mi-a dat încredere şi intenţionez să mai cumpăr lozuri. A fost primul câştig din viaţa mea“, a spus, azi-dimineaţă, o tânără, în timp ce trecea pe la automatul amplasat în Carrefour Băneasa.

„Nu ştiam că există astfel de automate. E foarte bine că există. Mă îndoiesc însă că sunt câştiguri atât de mari pe cum anunţă ei. Cu siguranţă majoritatea sunt necâştigătoare sau au foarte puţini bani. Voi cumpăra unul. De curiozitate mai mult, să văd cum funcţionează aparatul“, a spus Adrian Petre, în vârstă de 29 de ani.

Maşinile nu dau rest!

Automatul acceptă bancnote de 1, 5 şi 10 lei precum şi monede de 50 de bani. De la aceste aparate pot fi achiziţionate lozurile instant. Lozurile costă trei lei sau patru lei, iar dezavantajul este că automatul nu dă restul. Pe aparat este specificat faptul că poate fi folosit doar de persoanele care au împlinit 18 ani.

„Acum l-am văzut prima dată. Nu am de gând să-l folosesc pentru că nu sunt norocoasă. Nu mi se pare în regulă că nu dă restul, dar nu este primul automat de acest gen care ne păcleşte“, a spus Ioana, în vârstă de 43 de ani, de profesie economist.

Potrivit reprezentanţilor Loteriei Române, aparatele cu autoservire sunt o modalitate de a evita cozile pentru achiziţionarea lozurilor şi în prezent sunt la stadiul de pilot. Automatele de loz sunt disponibile şi în Carrefour Colentina, Vitan, Berceni, Militari şi în Kaufland - Barbu Văcărescu şi Kaufland Vulcan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite