Loteria Română dă premii de 150.000 de lei pentru cei mai buni alergători la crosul de astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Crosul Loteria Română” se desfăşoară astăzi de la ora 11.00 în cinci mari oraşe: București, Cluj, Constanța, Iași și Timișoara. Competiţia este la a XIV-a ediţie şi are premii de aproximativ 150.000 de lei.

La concurs se pot înscrie următoarele categorii de concurenți: seniori şi senioare - sportivi legitimați în sportul de performanță (indiferent de ramura de sport), cu vârsta cuprinsă între 19 ani și 34 de ani inclusiv împliniți. Seniori şi senioare amatori -  persoane care nu practică sport de performanţă cu vârsta cuprinsă între 19 ani și 34 ani. Juniori şi junioare – sportivi legitimați în sportul de performanță (indiferent de ramura de sport), cu vârsta cuprinsă între 14 ani și 18 ani împliniți. Juniori şi junioare amatori -  care nu sunt legitimaţi. Copii – băieţi şi fete cu vârsta cuprinsă între 11 ani și 13 ani împliniți anul acesta, indiferent dacă practică sportul de performanță. Ultimele două categorii sunt cele de veterani categoria I cu vârsta cuprinsă între 35 de ani și 49 de ani împliniți anul acesta şi veterani categoria a II-a, cu vârsta peste 50 de an, indiferent daca sunt legitimati sau nui.
De asemenea, şi persoanele cu dizabilităţi locomotorii şi senzoriale se pot înscrie la concurs.

Înscrierile până la 10.30
Înscrierea se face astăzi, între orele 08:00 - 10:30, la punctele special amenajate la locul de START. Crosul începe la ora 11.00.
În fiecare dintre cele 5 localități stabilite, lungimea va fi de minim 4.500 m.

Compania Națională ”LOTERIA ROMÂNĂ” acordă premii în valoare totală de aproximativ 150.000 de lei.

De asememea, se vor premia cu câte un televizor LCD primele 5 catedre de Educație Fizică din Bucuresti din punct de vedere al numărului de elevi participanţ.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite