Locuitorii din sectorul 1 mai au zece zile pentru a-și plăti impozitele locale fără penalități

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contribuabilii  mai au la dispoziție doar zece zile pentru plata fără penalități a taxelor și impozitelor datorate bugetului local.

Potrivit legislației în vigoare, contribuabilii care nu-și achită obligațiile fiscale până la data de 30 septembrie vor suporta penalități de întârziere de 2% din cuantumul obligaţiilor principale, calculate pentru fiecare lună sau fracţiune de lună, începând cu ziua imediat următoare  termenului de scadenţă.

Reprezentanții Primăriei sectorulu 1 spun că până în prezent, peste 65% dintre contribuabilii persoane fizice din Sectorul 1 şi-au achitat deja taxele şi impozitele datorate bugetului local.

Suma încasată de către Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 1 de la cei 126.000 de contribuabili persoane fizice care și-au plătit obligațiile fiscale se ridică la 42.000.000 lei.

Ca modalităţi de plată sunt: plata electronică (prin internet banking), plata cu numerar, plata cu cardul, plata prin ordin de plată sau plata prin mandat poştal.

Bucureștenii din Sectorul 1 care doresc să achite cu numerar, pot face plata la unul din sediile instituţiei situate în: Str. Biserica Amzei nr. 21 - 23; Calea Griviţei nr. 208 - 210; Str. Pajurei nr. 13; Sos. Bucureşti-Ploieşti nr. 9-13 (în incinta Primăriei Sectorului 1).

Casieriile DGITL Sector 1 îşi desfăşoară activitatea de lucru cu publicul luni, marţi, joi şi vineri între orele 8.30-16.30 şi miercuri de la 8.30 la 18.30.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite