Bucureşti: Locuitorii Capitalei vor putea comunica pe messenger cu poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii vor putea afla informaţii despre actele necesare pentru eliberarea cazierului, a permisului portarmă sau adrese ale secţiilor de politie, în timp real, prin intermediul adresei de messenger „dgpmb01“.

Poliţia Capitalei va lansa mâine proiectul „zona de messenger“, pe site-ul oficial, prin care va raspunde la întrebari utilitare adresate de bucureşteni, a declarat, pentru NewsIn, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Potrivit NewsIn proiectul se află, deocamdată, în faza de experiment şi va functiona doar câteva ore pe zi. Christian Ciocan a precizat că, prin acest proiect, Poliţia Capitalei va răspunde în timp real întrebărilor adresate de bucureşteni în legatură cu actele necesare pentru eliberarea cazierului, a permisului portarmă sau adrese ale secţiilor de poliţie. Sistemul va funcţiona prin Yahoo! Messenger, iar id-ul Poliţiei Capitalei va fi „dgpmb01“.

După ce proiectul va trece de perioada experimentală, Poliţia Capitalei va angaja personal care să răspundă în permanenţă la întrebările cetăţenilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite