Locuinţele ANL din sectorul 2 se repartizează astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele 83 de locuinţe cu chirie, construite de Primăria Sectorului 2 şi ANL în strada Maior Vasile Băcilă nr. 28-30, vor fi repartizate astăzi tinerilor care au întrunit condiţiile

Primele 83 de locuinţe cu chirie, construite de Primăria Sectorului 2 şi ANL în strada Maior Vasile Băcilă nr. 28-30, vor fi repartizate astăzi tinerilor care au întrunit condiţiile necesare obţinerii unei case ANL.

Fiecare garsonieră cuprinde un vestibul de acces, baie, debara depozitare, cameră de zi, bucătărie (deschisă spre camera de zi) şi un balcon.

Apartamentul de două camere are un vestibul de acces, baie, bucătărie, spaţiu de depozitare, cameră de zi, dormitor şi un balcon. Înălţimea liberă în apartamente este de 2,54 m.
Preţurile de construire au fost cuprinse între 31.000 de euro pentru o garsonieră şi 52.000 de euro pentru un apartament cu două camere.

Chirie maximă de 95 lei pe lună

Chiria variază în funcţie de suprafaţa locuinţei, între 66 şi 70 de lei/lună pentru o garsonieră şi 90 - 95 de lei/lună pentru un apartament.

Mâine, beneficiarii pot primi ordinele de repartiţie, urmând ca, în termen de cinci zile lucrătoare, să se prezinte la Direcţia Generală de Administrare a Patrimoniului Imobiliar al Sectorului 2 în vederea încheierii contractului de închiriere. Proaspeţii chiriaşi vor primi cheile viitoarelor locuinţe marţi, 22 iulie.

Alte 166 de unităţi locative pentru tineri sunt în curs de finalizare pe strada Maior Băcilă. Listele cu tinerii care au întrunit condiţiile necesare obţinerii unei case ANL pot fi găsite pe site-ul Primăriei Sectorului 2 - www.ps2.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite