Bucureşti: Locuinţe sociale cu piscină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii municipali au votat favorabil pentru repartizarea a 150 de locuinţe sociale. Casele vor fi împărţte persoanelor expropriate şi celor evacuate. Unele imobile sunt foarte valoroase, având chiar şi piscină.

Consilierii municipali au votat favorabil un proiect de hotărâre privind repartizarea locuinţelor achiziţionate din fonduri proprii ale Municipiului Bucureşti. 

Deşi în proiect existau iniţial doar 120 de locuinţe, care ar fi trebuit să fie repartizate pentru cele şase sectoare, consilierii au suplimentat numărul acestora cu 30.

Unii dintre consilieri au constatat însă că locuinţele menite să adăpostească persoanele evacuate din Centrul Istoric sau din zonele în care se fac exproprieri şi reabilitări sunt apartamente de lux, cu piscină şi multe alte astfel de facilităţi.

“Aceste case vin din istorie. Au fost cumpărate cu piscină. Am făcut o analiză asupra cât au costat la vremea respectivă. Era de preferat să le ţin cu igrasie sau să le repartizăm unor oameni care nu au unde să stea?”, a spus primarul general Sorin Oprescu.

Beneficiarii locuinţelor sociale sunt persoanele expropriate pentru cauză de utilitate publică şi cele evacuate sau aflate în curs de evacuare din Centrul Istoric.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite