Locotenentul lui Sandu Geamănu şi complicele său la crimă, Tinel Niculae, a fost prins de poliţişti. Tinel i-a furat maşina lui Becali în 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarii de la Omoruri cu sprijinul ofiţerilor SRI au reuşit să-l prindă pe Tinel Niculae, căutat pentru o faptă de omor comisă împreună cu interlopul Sandu Geamănu în urmă cu trei ani.

În noaptea de 19 spre 20 noiembrie 2008, Tinel Niculae împreună cu Ilie Alexandru (Sandu Geamănu) şi David Constantin au omorât un bătrân în vârstă de 74 de ani pe care l-au şi jefuit.

Atunci, interlopul Sandu Geamănu şi locotenenţii săi au intrat în casa lui Nicolae Zdoca, pe care l-au bătut să spună unde ţine banii şi bijuteriile. Cei trei l-au lovit şi l-au legat şi apoi i-au luat 250.000 de lei şi Audiul Q7 evaluat la peste 100.000 de euro.

Sandu Geamănu a fost arestat de poliţişti în urmă cu trei luni pentru această faptă.

Tinel Niculae este implicat şi în cazul furtului maşinii lui Gigi Becali din 2009.Atunci, oamenii lui Geamănu, printre care şi Tinel, i-au luat limuzina omului de afaceri, iar acesta din urmă i-a sechestrat şi bătut.

Gigi Becali a fost achitat, miercurea trecută, de instanţa supremă pentru sechestrarea celor care i-au furat limuzina, aceeaşi soluţie fiind dată şi în cazul gărzilor sale de corp.

Marcel Popa, un bodyguard de-al lui Becali, l-a împuşcat în picior pe Nicolae Tinel. El a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru uz de armă neletală, instanţa stabilind un termen de încercare de trei ani.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite