Localurile se pregătesc să întâmpine femeile de 8 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De 8 Martie, ploieştencele vor fi nevoite să renunţe la postul dinaintea Paştelui deoarece au ocazia de a gusta din zeci de delicii culinare pregătite special pentru ziua lor.

Reprezentantele sexului frumos, mai conservatoare din fire, sunt invitate să petreacă o seară romantică de 8 martie la restaurant. Totuşi, pentru a mai găsi un loc, trebuie să se grăbească să facă rezervare deoarece interesul este foarte mare.

La Prestij, renumit în Ploieşti pentru eleganţa sa, urmaşele Evei vor avea parte de o cină delicioasă, la lumina lumânărilor, cu 90 de lei. Meniul de 8 Martie din acest an nu este unul de criză. Dimpotrivă, poate concura cu lista de preparate oferită clienţilor de marile restaurante din Paris sau Londra.

Mai sunt puţine locuri
 
“Femeile merită să fie sărbătorite în fiecare zi, însă duminică vor fi regine. Vom celebra ziua lor într-un stil elegant. Vor fi servite cu salată delice, ce conţine piept de pui afumat, roşii cherry, rucoia, struguri şi sos calypso”, spune patronul restaurantului Prestij, Bogdan Vasilescu. “Felul doi va fi compus din ruladă de pui Prestij, cu spanac, prosciutto, sos café de Paris şi un coşuleţ cu legume. Bineînţeles că nu va lipsi desertul, surpriza constând în parfait de ciocolată, vanilie şi piersici caramel”, mai zice patronul restaurantului. Restaurantul mai are doar 20 de locuri libere din 130, restul fiind deja rezervate.

La "Casa Antonia" , un meniu de 8 martie costă tot 90 de lei. Meniul conţine un cocktail Campari Orange, salată Cezar, piept de pui supreme sau somon cu sos de portocale, cafea, un pahar cu vin demisec sau demidulce şi o felie de tort exotic. Femeile vor putea dansa pe muzică de petrecere live.

Şi la restaurantul “Hanul Găzarilor” se promite o noapte de neuitat, cu lăutari şi mâncăruri dintre cele mai alese, cu meniuri la cel mult 50 de lei, de persoană.

Interzis bărbaţilor


Striperii sunt nelipsiţi din programul de 8 Martie. Aceştia vor evolua în majoritatea cluburilor şi pub-urilor din Ploieşti. De exemplu, la Doroftei Pub, situat deasupra cinematografului Patria, petrecăreţele vor putea dansa laolaltă cu cei cinci bărbaţi invitaţi pentru programul de striptease.

Patronul localului, Leonard Doroftei, a adus pentru sărbătorite formaţia Kripton şi a pregătit un meniu surpriză. Intrarea costă 100 de lei de persoană. “Am grijă ca toate femeile să fie fericite. M-am gândit la formaţia Kripton, pentru că sunt nişte băieţi care cântă foarte bine, piese romantice şi, în plus¸au un nou solist, tânăr, frumos, de perspectivă. La fel sunt şi striperii care vor evolua de 8 Martie. Nu mai avem locuri libere la mese, s-au făcut rezervări de acum două săptămâni, scaune neocupate mai sunt doar la bar”, a precizat Moşul.

O petrecere de zile mari se pregăteşte şi la Soviet Klub, situat în spatele Catedralei “Sfântul Ioan Botezătorul”. Cu 25 de lei, femeile vor fi servite cu un cocktail preparat din cremă de zmeură şi şampanie, în pahare speciale, bine răcite şi vor urmări evoluţia trupei de striptease, Man Alive. Aici, şi bărbaţii sunt invitaţi la petrecere, însă nu mai devreme de miezul nopţii.
Ploieştencele pline de energie, care vor să danseze toată noaptea, sunt invitate la Club Ice, unde pentru 50 de lei vor primi o sticlă de şampanie, foietaje şi alone, şi vor privi bărbaţi care se dezbracă pentru pentru ele.

Teo Trandafirescu – 31 de ani, contabil
“O să merg la un restaurant cu colegele de muncă. Suntem 20 de femei, ne-am invitat şi soţii, dar după ora 23.00. Ni s-a promis un spectacol de striptease cu o trupă din Bucureşti.”

Valentina Moroianu – 24 de ani, învăţătoare
“O să merg să dansez la Doroftei Pub. O să fie muzică, şampanie, abia aştept să chefuim ca între fete. Sper să merite, pentru că am dat aproape 100 de lei.”

Simina Florescu - 40 de ani, vânzătoare
“Petrec acasă, îmi chem o verişoară şi o prietenă, stăm la masă, ne uităm la televizor, nu am bani să ies în oraş.”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite