Liviu Rebreanu, strada maşinilor abandonate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin 10 autoturisme zac abandonate de proprietari pe o distanţă de doar 500 de metri de-a lungul străzii Liviu Rebreanu.

Maşinile au fost lăsate strategic în parcarea străzii din sectorul 3, dar ocupă exact locurile care ar putea fi din plin folosite de cei care locuiesc în zonă şi care găsesc cu greu un loc liber unde să-şi lase maşinile.

Dacii ruginite cu pneurile dezumflate, unele folosite ca boxe pentru depozitarea de diverse lucruri inutile prin casă, dar şi un Jeep şi un Audi, sunt printre maşinile uitate în parcare.

Liviu Rebreanu, strada maşinilor abandonate

„Am venit în vizită la un prieten, dar ajung des în zonă şi de fiecare dată sunt probleme cu parcarea. Locatarii se bat pentru un loc de parcare şi nimeni nu face nimic. Pur şi simplu nu le pasă celor de la primărie care ar trebui să facă ordine pe aici. Aceeaşi situaţie este şi în sectorul 5 unde locuiesc eu“, ne-a declarat Mircea. Oamenii spun că autovehiculele au fost lăsate de izbelişte de luni bune şi nimeni nu a venit să se intereseze de ele, nici proprietari şi nici de la primărie.

Liviu Rebreanu, strada maşinilor abandonate

„Ăştia care ridică maşinile de ce nu le iau şi pe astea? Pentru că nu au niciun interes? Eu dacă las două ore maşina pe bulevard, mă trezesc fără ea şi plătesc cu vârf şi îndesat“, a spus şi Cristian.

Liviu Rebreanu, strada maşinilor abandonate

„ Proprietarii care îşi abandonează maşinile pe domeniul public, blocând locuri de parcare sau artere de circulaţie, riscă amenzi de până la 2000 lei şi taxe de transport“, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 3, Florina Gheorghe.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite