Liviu Hodor este DJ-ul îndrăgostit de muzica mixată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A început totul ca pe o joacă, iar acum este pe culmile sucesului: are una dintre cele mai de cunoscute emisiuni de party de la un cunoscut post de radio, a lansat recent un nou videoclip şi deja lucrează la următorul single.

Liviu se consideră norocos pentru că a avut nişte părinţi moderni care l-au lăsat să meargă foarte des în clubul din oraşul natal şi aşa şi-a descoperit pasiunea care a devenit în prezent meseria sa pe care care o face cu mare drag.

„Stăteam ore întregi lângă cabina DJ-ului şi trăgeam cu ochiul. Nu mai ştiu în ce context, însă la un moment dat m-a lăsat şi pe mine la butoane“, şi-a amintit Liviu Hodor. 

De la Depeche Mode la Led Zeppelin

S-a simţit fascinat şi a avut un sentiment de nedescris atunci când lumea dansa şi se simţea bine pe melodiile alese de el. În copilărie era fan Depeche Mode, dar mai asculta şi alte genuri fără să ştie că muzica va fi parte din viaţa sa.

„Poate am fost influenţat şi de sora mea care era mare fană. În rest, nu pot să zic că aveam un anume gen preferat. Ascultam cu mare plăcere colecţia de muzică veche a tatălui meu, cât şi muzica generaţiei mele“, a mărturisit tânărul.

În casa părintească se asculta Depeche Mode, dar şi Jimmy Hendrix, Deep Purple sau Led Zeppelin, muzica preferată de tatăl său şi chiar Mirabela Dauer, muzica plăcută de mama sa. Manelel nu intră în discuţie. „Manele clar nu! Nu am nimic cu maneliştii, dar nici ceva în comun. Sunt şi ei oameni!“, a declarat Liviu.

Prima sa dragoste: radioul

A acceptat orice provocare şi chiar a căutat să înveţe cât mai multe lucruri. A lucrat în media şi a realizat că radioul îl atrage cel mai mult. A venit în Bucureşti unde a urmat Facultatea de Jurnalism. A lucrat la ziar, în televiziune şi a mixat în cluburi, însă prima dragoste a fost radioul şi de aici a pornit totul pentru că a ales să se dedice acestei meserii.

„Fac una dintre cele mai de succes emisiuni de party din România, «Request 629» la Radio 21 împreună cu DJ Andi. Sunt A&R la Cat Music, adică sunt cel care alege piesele care vor fi promovate pe radio. Ascult piesele tuturor artiştilor din România, şi nu numai, şi mă bucur nespus când o piesă descoperită de mine devine hit“, a explicat cu mândrie DJ-ul.

Se regăseşte în piesele sale

Lui Liviu îi place să trăiască prin muzică şi să îi facă şi pe cei care îi ascultă piesele să se simtă bine, iar fiecare creaţie este o poveste în care s-a regăsit la un moment dat. Cu cât muzica sa are crâmpeie din viaţă, cu atât oamenii se simt atraşi de ritm.

„Muzica pe care o mixezi trebuie să le stârnească celor care au venit să te vadă o stare de bine. Lumea trebuie să se regăsească în producţiile tale. Frumos este că procesul de creaţie presupune de cele mai multe ori o implicare personală, fie că vorbeşti în piesele tale de experienţele tale sau ale unor persoane apropiate“, a mai spus DJ-ul.

Munceşte mult, dar cu plăcere, aşa că abia a lansat videoclipul celui mai nou single „Sweet Love“ că s-a apucat deja să lucreze la următorul single, pe care îl va lansa mai târziu în toamnă. Până atunci umblă prin ţară, la concerte şi lucrează la alte piese noi.

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

-Ai avut un model în ceea ce faci?
-Model nu pot să spun că am avut. Însă am fost influenţat foarte mult de muzica pe care am ascultat-o de-a lungul timpului. Şi de oamenii pe care i-am întâlnit şi m-au ajutat.
-Te vezi făcând şi altceva?
-Am avut norocul ca tot ceea ce am făcut până acum să aibă legătură cu aria mea de interes. Altceva chiar nu ştiu dacă mi s-ar fi potrivit mai bine!

Ce-i place:
Adoră să călătorească. Mărturiseşte că dacă ar avea timpul şi banii necesari ar face asta tot timpul! Este pasionat de filme şi mai ales de seriale. Când ajunge seara acasă îl are o sesiune de vreo două ore doar cu serialele preferate: „Two and a half men“, „Dexter“ şi „Entourage“.

Ce nu-i place :
Detestă oamenii falşi şi linguşitorii care speră să obţină ceva. Preferă să se înconjoare de oameni de la care chiar are ceva de învăţat.

Profil:
Născut. 24 martie 1984, Câmpulung Muscel
Studii. Facultatea de Jurnalism, Universitatea Media
Familie. Este necăsătorit şi mai are o soră

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite