Liviu Negoiţă: Campania electorală a fost violentă, cu multe neadevăruri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 3, Liviu Negoiţă, care candidează pentru un nou mandat din partea PDL, şi-a exprimat votul duminică, la o secţie de votare de la Şcoala nr. 81, el acuzând violenţa campaniei electorale încheiate.

"Foarte dură, cu multe mizerii, minciuni, neadevăruri, o violenţă cu care locuitorii sectorului 3 nu s-au mai confruntat până acum", a caracterizat el campania electorală.

Democrat-liberalul şi-a exprimat optimismul pentru rezultatul alegerilor şi i-a invitat pe locuitorii sectorului 3 la urne.

"Eu cred că această viaţă pe care ei au dus-o şi o duc de opt ani în sectorul 3 nu poate fi tulburată de oameni care vin să arunce cu mizerii în viaţa lor, în viaţa mea, într-o normalitate de fapt pentru că până la urmă cei care veneau să mă atace pe mine nu mă atacau pe mine, atacau de fapt o normalitate. Transmit cele mai bune gânduri locuitorilor sectorului 3 şi îi rog pe cei mai mulţi dintre ei să vină să-şi exercite dreptul de vot", a mai spus candidatul PDL pentru funcţia de primar al sectorului 3, citat de Agerpres.

Întrebat dacă îl dezavantajează coincidenţa de nume cu unul dintre contracandidaţii săi, social-democratul Robert Negoiţă, Liviu Negoiţă a spus că nu crede neapărat că va fi influenţat votul de o eventuală confuzie.

"Nu cred neapărat, pentru că cetăţenii în ultima perioadă eu cred că au înţeles despre ce este vorba şi ştiu ei să facă diferenţa", a spus primarul în exerciţiu.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite