Liniile turistice RATB vor funcţiona de sâmbătă numai pentru grupuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza modificărilor condiţiilor meteorologice, cererea de transport pentru traseele turistice RATB a scăzut semnificativ, ceea ce nu mai justifică menţinerea în exploatare a autobuzelor de pe aceste linii, informează un comunicat al RATB.

Turismul la biserici cu RATB dă ortul popii

Linie de autobuze între Bucureşti şi comuna Dragomireşti - Ilfov

Pentru evitarea situaţiilor în care gradul de solicitare ar fi redus, iar nivelul veniturilor înregistrate nu ar acoperi cheltuielile de exploatare ale autobuzelor, începând din data de 16.10.2010 până în luna martie 2011, liniile ecumenice RATB vor funcţiona numai pentru grupuri turistice organizate.

În condiţile unor rezervări concrete, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va organiza curse turistice între Bucureşti şi Mănăstirile Căldăruşani, Balamuci, Cernica, Pasărea, Comana, Bisericile Adormirea Maicii Domnului din Călugareni, Sf. Ilie din Călugareni, Sf. Voievozi din Hulubeşti, precum şi Parcul Natural Comana.

Rezervările se pot face în fiecare zi de luni până vineri, între orele 7.00 şi 20.00, la telefon 021 313 72 38.

Preţul unei călătorii dus-întors este de 15 lei.

Regia Autonomă de Transport Bucureşti va comunica solicitanţilor, în timp util, detalii privind traseul turistic solicitat.

Din luna martie, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va relua traseele turistice conform programului iniţial, în fiecare weekend, precum şi cu ocazia evenimentelor religioase importante.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite