Liniile de tramvai 36 şi 16 s-au blocat în Pipera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de bucureşteni au ajuns astăzi cu întârziere la locurile de muncă din zona Pipera din cauză că tramvaiele de pe liniile 36 şi 16 au circulat doar până la Lacul Tei.

„Am sunat de trei ori până acum la Aapa Nova să trimită o vidanjă şi aşteptăm să o trimită pentru că altfel tramvaiele nu pot circula", au declarat angajaţii dispeceratului Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Arhivă

La capătul liniilor din Pipera, ploaia a format o baltă pe unde tramvaiele nu pot trece. „Este o pung[ de ap[, carosabilul şi şinele sunt mai joase şi nu se poate trece pentru că apa poate ajunge la motoare şi se pot arde", a declarat Ioan Potec de la Serviciul de Depanare şi Circulaţie al RATB.

Trei tramvaie au rămas blocate la capătul din zona Pipera, iar restul au făcut cale întoarsă la staţia din zona Lacul Tei. Vatmanii aşteaptă remedierea problemei şi asta pentru că cei care stau pe loc nu sunt plătiţi pentru că nu au curse, iar dacă trec prin apă şi se produc defecţiuni pot fi puşi să plătească reparaţiile.

Liniile de tramvai 36 şi 16 s-au blocat în Pipera

Bucureştenii care au plecat de dimineaţă spre serviciu au stat mai bine de o oră să aştepte sosirea tramvaielor. Mulţi dintre ei au preferat să plece pe jos pentru că nu s-au îndurat să dea bani pe taxi. „Am abonament şi nu mai am alţi bani mai ales să-i dau pe taxi. Am întârziat deja mai bine de o oră la muncă", a declarat unul dintre călători.

În cele din urmă, RATB a introdus trei autobuze pe linia 616 pentru preluarea călătorilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite